Forum

Powrót oferty dodatkowe - co zrobić?

P.

Patrycja .....

1

Dzisiaj miałam otwarcie ofert dodatkowych po tym jak wpłynęły dwie oferty z identyczną kwotą.
1. Czy powinnam zrobić informację z otwarcia ofert dodatkowych i zamieścić ją na stronie Zamawiającego?
2. Co zrobić z Wykonawcą który na ofertę dodatkową złożył zaszyfrowany plik na formularzu od innego Zamawiającego, natomiast poprawny przesłał w wiadomości prywatnej. Odrzucić czy uznać, że oferta nie zostałam złożona?
Dzisiaj miałam otwarcie ofert dodatkowych po tym jak wpłynęły dwie oferty z identyczną kwotą. 1. Czy powinnam zrobić informację z otwarcia ofert dodatkowych i zamieścić ją na stronie Zamawiającego? 2. Co zrobić z Wykonawcą który na ofertę dodatkową złożył zaszyfrowany plik na formularzu od innego Zamawiającego, natomiast poprawny przesłał w wiadomości prywatnej. Odrzucić czy uznać, że oferta nie zostałam złożona?
0
2023-03-27 13:28 0

K.

Kamila .....

0

1. Opublikować informację z otwarcia ofert dodatkowych na stronie.
2. Oferta nie została złożona w sposób prawidłowy, moim zdaniem do odrzucenia.
1. Opublikować informację z otwarcia ofert dodatkowych na stronie. 2. Oferta nie została złożona w sposób prawidłowy, moim zdaniem do odrzucenia.
0
2023-03-27 13:47 0
Chcesz zobaczyć kontynuację tej dyskusji? Przyjdź na szkolenie i uzyskaj dostęp do EduStrefy