Forum

Powrót wybór oferty i unieważnienie

W.

Wioletta .....

3

Dzień dobry,
Mam sytuację, iż będę unieważniać postępowanie z powodu tego, że oferta najkorzystniejsza przewyższa możliwy budżet. Czy mogę postąpić tak, że w jednym piśmie podam, iż w ramach postępowania jako najkorzystniejsza została wybrana oferta X ale z powodów że ta oferta przekracza możliwości finansowe to unieważnia się postępowanie? Czy jednak najpierw trzeba wysłać info o wyborze a następnie o unieważnieniu ?
Dzień dobry, Mam sytuację, iż będę unieważniać postępowanie z powodu tego, że oferta najkorzystniejsza przewyższa możliwy budżet. Czy mogę postąpić tak, że w jednym piśmie podam, iż w ramach postępowania jako najkorzystniejsza została wybrana oferta X ale z powodów że ta oferta przekracza możliwości finansowe to unieważnia się postępowanie? Czy jednak najpierw trzeba wysłać info o wyborze a następnie o unieważnieniu ?
0
2023-03-28 15:41 0

M.

Marcin .....

Fachowiec 121

W takim przypadku nie dokonujemy wyboru oferty najkorzystniejszej, tylko zawiadamiamy o unieważnieniu postępowania ze względu na brak możliwości zwiększenia kwoty do wysokości ceny oferty najkorzystniejszej.
W takim przypadku nie dokonujemy wyboru oferty najkorzystniejszej, tylko zawiadamiamy o unieważnieniu postępowania ze względu na brak możliwości zwiększenia kwoty do wysokości ceny oferty najkorzystniejszej.
0
2023-03-28 15:48 0
Chcesz zobaczyć kontynuację tej dyskusji? Przyjdź na szkolenie i uzyskaj dostęp do EduStrefy