Forum

Powrót unieważnienie postępowania

M.

Małgorzata .....

99

jeśli unieważniam postępowanie, gdyż dwie pierwsze oferty podlegają odrzuceniu, a trzecia przekracza założone środki, to te wszystkie informacje podaję w zawiadomieniu o unieważnieniu?
jeśli unieważniam postępowanie, gdyż dwie pierwsze oferty podlegają odrzuceniu, a trzecia przekracza założone środki, to te wszystkie informacje podaję w zawiadomieniu o unieważnieniu?
0
2023-03-29 14:11 0

K.

Katarzyna .....

Fachowiec 1842

Ja bym zrobila tak (i tak już robiłam), ze w piśmie do wykonawców najpierw napisałabym o odrzuceniu tych 2 ofert, a potem, że w związku z powyższym Zamawiajacy uniewaznia postepowanie, gdyz cena najkorzystniejszej oferty przekracza srodki Zamawiającego.
A na strone postepowania dałabym tylko ta część dotyczącą powodów samego uniewaznienia postepowania.

my tak własnie robimy :)
Ja bym zrobila tak (i tak już robiłam), ze w piśmie do wykonawców najpierw napisałabym o odrzuceniu tych 2 ofert, a potem, że w związku z powyższym Zamawiajacy uniewaznia postepowanie, gdyz cena najkorzystniejszej oferty przekracza srodki Zamawiającego. A na strone postepowania dałabym tylko ta część dotyczącą powodów samego uniewaznienia postepowania. my tak własnie robimy :)
0
2023-03-29 14:19 1
Chcesz zobaczyć kontynuację tej dyskusji? Przyjdź na szkolenie i uzyskaj dostęp do EduStrefy