Forum

Powrót Błąd w ogłoszeniu o zamówieniu i w ogłoszeniu o udzieleniu zam.

N.

Nina .....

26

Pomocy!!!
Postępowania w trybie podstawowym na równinie dróg w gminie z podziałem na zadania (podział na obszary) .
Omyłkowo wprowadzając ogłoszenie wprowadziłam błędna opis w jednym zadaniu. Tzn. w zadaniu 1 i 2 wpisałam co samo. W SWZ i załącznikach jest OK.
Wyniki postępowania na stronie są OK, ale ogłoszenie o udzieleniu zamówienia też poszło z takim błędem.

Czy można to jakoś naprawić??? Czy to jest duży błąd?
Pomocy!!! Postępowania w trybie podstawowym na równinie dróg w gminie z podziałem na zadania (podział na obszary) . Omyłkowo wprowadzając ogłoszenie wprowadziłam błędna opis w jednym zadaniu. Tzn. w zadaniu 1 i 2 wpisałam co samo. W SWZ i załącznikach jest OK. Wyniki postępowania na stronie są OK, ale ogłoszenie o udzieleniu zamówienia też poszło z takim błędem. Czy można to jakoś naprawić??? Czy to jest duży błąd?
0
2023-03-31 15:00 0

P.

Piotr .....

Fachowiec 512

Zacznijmy od tego, czy błąd jest w ogłoszeniu o zamówieniu czyli poważny problem czy w ogłoszeniu o udzieleniu czylii błahy problem.
Zacznijmy od tego, czy błąd jest w ogłoszeniu o zamówieniu czyli poważny problem czy w ogłoszeniu o udzieleniu czylii błahy problem.
0
2023-03-31 18:53 0
Chcesz zobaczyć kontynuację tej dyskusji? Przyjdź na szkolenie i uzyskaj dostęp do EduStrefy