Forum

Powrót postępowanie dwuetapowe w dziedzinach obronności poniżej progów ue

E.

Edyta .....

0

Witam!

Pierwszy raz robię takie postepowanie i mam problem odnośnie informowania Wykonawców którzy zakwalifikowani zostali do 2 etapu, czy moge poinformowac Wykonawców o innych Wykonawcach który również zostali zakwalifikowani do 2 etapu? gdzie mam znalezc jakąs podstawę? w ustawie pisze tylko o poinformowaniu Wykonawców ktorzy zakwalifikowali sie do 2 etapu ale nic o tym czy to można zrobić np. jednym pismem.... Czy Wykonawca x może wiedzieć że Wykonawca y tez dosatł sie do 2 etapu?

Z góry dziękuję za pomoc
Witam! Pierwszy raz robię takie postepowanie i mam problem odnośnie informowania Wykonawców którzy zakwalifikowani zostali do 2 etapu, czy moge poinformowac Wykonawców o innych Wykonawcach który również zostali zakwalifikowani do 2 etapu? gdzie mam znalezc jakąs podstawę? w ustawie pisze tylko o poinformowaniu Wykonawców ktorzy zakwalifikowali sie do 2 etapu ale nic o tym czy to można zrobić np. jednym pismem.... Czy Wykonawca x może wiedzieć że Wykonawca y tez dosatł sie do 2 etapu? Z góry dziękuję za pomoc
0
2023-04-03 10:27 0
Chcesz zobaczyć kontynuację tej dyskusji? Przyjdź na szkolenie i uzyskaj dostęp do EduStrefy