Forum

Powrót data wyboru oferty a data zatwierdzenia wyboru.

A.

Anna .....

1

Dostałam od mertorycznych notatka z czynności postępowania z wyborem najkorzystniejszej ( regulaminowo_) i mam dwie daty. Jedna na notatce w środku dokumentu, że zatwierdzam wybór, druga data podpisania notatki z wyboru - podpis elektroniczny... to która data jest właściwa przy wyborze oferty??????
Dostałam od mertorycznych notatka z czynności postępowania z wyborem najkorzystniejszej ( regulaminowo_) i mam dwie daty. Jedna na notatce w środku dokumentu, że zatwierdzam wybór, druga data podpisania notatki z wyboru - podpis elektroniczny... to która data jest właściwa przy wyborze oferty??????
0
2023-04-05 12:40 0

J.

Jacek .....

Fachowiec 1578

Prawidłową datą jest zawsze data zatwierdzenia wyboru oferty najkorzystniejszej przez kierownika Zamawiającego (ew. pracownika któremu KZ dał takie uprawnienia). Nie wiem czy "merytoryczni" tylko przedłożyli KZ do zatwierdzenia propozycję wyboru?
Ogólnie ja bym się zapytał merytorycznych co autor miał na myśli, ponieważ albo się podpisuje wersję papierową, albo wersję elektroniczną
Prawidłową datą jest zawsze data zatwierdzenia wyboru oferty najkorzystniejszej przez kierownika Zamawiającego (ew. pracownika któremu KZ dał takie uprawnienia). Nie wiem czy "merytoryczni" tylko przedłożyli KZ do zatwierdzenia propozycję wyboru? Ogólnie ja bym się zapytał merytorycznych co autor miał na myśli, ponieważ albo się podpisuje wersję papierową, albo wersję elektroniczną
0
2023-04-05 12:48 2
Chcesz zobaczyć kontynuację tej dyskusji? Przyjdź na szkolenie i uzyskaj dostęp do EduStrefy