Forum

Powrót Przedłużenie TZO

P.

Paulina .....

5

Nie znalazłam takiego przypadku w lupce, więc proszę o poradę:
W wezwaniu wyznaczono termin na przesłanie zgody na wydłużenie TZO do dnia 05.04.2023 r. do godz. 9:00, zgoda wpłynęła o godz. 12:15.
w piśmie był zapis, że brak zgody na przedłużenie tzo będzie skutkować odrzuceniem oferty wykonawcy na podstawie art. 226 ust. 1 pkt 12 ustawy pzp. Czy w tym przypadku oferta podlega odrzuceniu?
Nie znalazłam takiego przypadku w lupce, więc proszę o poradę: W wezwaniu wyznaczono termin na przesłanie zgody na wydłużenie TZO do dnia 05.04.2023 r. do godz. 9:00, zgoda wpłynęła o godz. 12:15. w piśmie był zapis, że brak zgody na przedłużenie tzo będzie skutkować odrzuceniem oferty wykonawcy na podstawie art. 226 ust. 1 pkt 12 ustawy pzp. Czy w tym przypadku oferta podlega odrzuceniu?
0
2023-04-05 13:17 0

K.

Katarzyna .....

Fachowiec 1842

a do kiedy był pierwotny TZO. Wykonawca ma wyrazić zgodne w pierwotnym terminie, niezależnie od wyznaczenia daty czy godziny (ja tu absolutnie unikam wyznaczania godziny) na wyrażenie zgody.
a do kiedy był pierwotny TZO. Wykonawca ma wyrazić zgodne w pierwotnym terminie, niezależnie od wyznaczenia daty czy godziny (ja tu absolutnie unikam wyznaczania godziny) na wyrażenie zgody.
0
2023-04-05 13:27 1
Chcesz zobaczyć kontynuację tej dyskusji? Przyjdź na szkolenie i uzyskaj dostęp do EduStrefy