Forum

Powrót Mam zagwozdkę i proszę o pomoc !

A.

Agnieszka .....

19

Taka sytuacja wykonawca został wezwany o uzupełnienie podpisu upoważnionego pracownika US widniejącego na wygenerowanym dokumencie. Okazało się że podpis tego pracownika wygasł 27 marca i teraz czekają za nowym dokumentem niestety do dziś jest czas i mogą nie zdążyć dlatego proszą o wydłużenie tego terminu i moje pytanie czy mogę się zgodzić na coś takiego bo zależy nam na tej ofercie zresztą to jedyna oferta. Bardzo proszę o pomoc :)
Taka sytuacja wykonawca został wezwany o uzupełnienie podpisu upoważnionego pracownika US widniejącego na wygenerowanym dokumencie. Okazało się że podpis tego pracownika wygasł 27 marca i teraz czekają za nowym dokumentem niestety do dziś jest czas i mogą nie zdążyć dlatego proszą o wydłużenie tego terminu i moje pytanie czy mogę się zgodzić na coś takiego bo zależy nam na tej ofercie zresztą to jedyna oferta. Bardzo proszę o pomoc :)
0
2023-04-06 08:16 0

K.

Katarzyna .....

Fachowiec 1842

Co tzn., ze zostali wezwani o uzupełnienie podpisu?? Zlozyli wizualizację a nie oryginał który dostali? Nie dyponują podpisanym dokumentem, dla którego dali wizualizacje.

Generalnie, to dobra wola Zamawiającego czy zgodzi się na wydłużenie terminu na złożenie dokumentów czy nie.
Co tzn., ze zostali wezwani o uzupełnienie podpisu?? Zlozyli wizualizację a nie oryginał który dostali? Nie dyponują podpisanym dokumentem, dla którego dali wizualizacje. Generalnie, to dobra wola Zamawiającego czy zgodzi się na wydłużenie terminu na złożenie dokumentów czy nie.
0
2023-04-06 08:22 0
Chcesz zobaczyć kontynuację tej dyskusji? Przyjdź na szkolenie i uzyskaj dostęp do EduStrefy