Do tej pory przeprowadzaliśmy postępowania sami. tym razem jedna jednostka przeprowadzi postępowanie na zakup samochodów za wszystkie pozostałe, w tym naszą.
I tu rodzą się pytania.
1. Aktualizując plan postępowań wpisuje kwoty dotyczące naszej części?
2. Na portalu e-zamówienia wszczynam postępowanie na kwotę na jaką podpiszemy docelowo umowę jako jednostka?
3. Po zakończeniu realizacji umowy robię ogłoszenie o wykonaniu umowy?
Takie informacje dostałam ale pewna ich nie jestem.
Ponadto:
4. Jednostka prowadząca postępowanie podzieliła je na części nie ze względu na zamówienia poszczególnych jednostek ale na rodzaj samochodów jakie będą kupowane. Czy w planie postępowań dzielę to na analogiczne części tylko podając nasze pomniejszone kwoty?
Będę wdzięczna za pomoc bo sytuacja jest dla mnie całkiem nowa.
Do tej pory przeprowadzaliśmy postępowania sami. tym razem jedna jednostka przeprowadzi postępowanie na zakup samochodów za wszystkie pozostałe, w tym naszą.
I tu rodzą się pytania.
1. Aktualizując plan postępowań wpisuje kwoty dotyczące naszej części?
2. Na portalu e-zamówienia wszczynam postępowanie na kwotę na jaką podpiszemy docelowo umowę jako jednostka?
3. Po zakończeniu realizacji umowy robię ogłoszenie o wykonaniu umowy?
Takie informacje dostałam ale pewna ich nie jestem.
Ponadto:
4. Jednostka prowadząca postępowanie podzieliła je na części nie ze względu na zamówienia poszczególnych jednostek ale na rodzaj samochodów jakie będą kupowane. Czy w planie postępowań dzielę to na analogiczne części tylko podając nasze pomniejszone kwoty?
Będę wdzięczna za pomoc bo sytuacja jest dla mnie całkiem nowa.
0
2023-04-18 11:35 0