Forum

Powrót Łącznie czy osobno?

M.

Marcjanna .....

3

Dofinansowanie Cyfrowa Polska

Przedmiot dofinansowania:
Część I - Modernizacja infrastruktury sieciowej
Część II - Szkolenie z zakresu cyberbezpieczeństwa
Część III - zapewnienie systemu monitoringu stanu infrastruktury IT Zamawiającego
Łączna wartość nie przekracza 130 tys. netto.

Według własnego doświadczenia co byście mi radzili?
Pomyślałam, że ogłoszę zapytanie ofertowe na Bazie Konkurencyjności z podziałem na dwie części tj. :
Część I - Modernizacja infrastruktury sieciowej oraz zapewnienie systemu monitoringu stanu infrastruktury IT Zamawiającego
Część II - Szkolenie z zakresu cyberbezpieczeństwa
Jednak z czasem nabieram wątpliwości czy to jest konieczne.
Pytanie nr 1.
Czy mogę część I ogłosić na Bazie, a na część II zrobić tylko rozeznanie cenowe? Wydaje mi się, że krąg Wykonawców w przypadku tego przedmiotu zamówienia nie jest taki sam.

Pytanie nr 2
I część to usługa czy raczej robota budowlana?
Dofinansowanie Cyfrowa Polska Przedmiot dofinansowania: Część I - Modernizacja infrastruktury sieciowej Część II - Szkolenie z zakresu cyberbezpieczeństwa Część III - zapewnienie systemu monitoringu stanu infrastruktury IT Zamawiającego Łączna wartość nie przekracza 130 tys. netto. Według własnego doświadczenia co byście mi radzili? Pomyślałam, że ogłoszę zapytanie ofertowe na Bazie Konkurencyjności z podziałem na dwie części tj. : Część I - Modernizacja infrastruktury sieciowej oraz zapewnienie systemu monitoringu stanu infrastruktury IT Zamawiającego Część II - Szkolenie z zakresu cyberbezpieczeństwa Jednak z czasem nabieram wątpliwości czy to jest konieczne. Pytanie nr 1. Czy mogę część I ogłosić na Bazie, a na część II zrobić tylko rozeznanie cenowe? Wydaje mi się, że krąg Wykonawców w przypadku tego przedmiotu zamówienia nie jest taki sam. Pytanie nr 2 I część to usługa czy raczej robota budowlana?
0
2023-04-19 13:05 0
Chcesz zobaczyć kontynuację tej dyskusji? Przyjdź na szkolenie i uzyskaj dostęp do EduStrefy