Forum

Powrót Formularz wniosku o dopuszczenie do udziału w postępowaniu

P.

Paula .....

1

Dzień dobry,
W zamówieniach jest coś takiego jak: Formularz wniosku o dopuszczenie do udziału w postępowaniu.
Kiedy mam go wypełnić? i czy zamawiający czy wykonawca to wypełnia? i do czego służy ten formularz ? czy jest obowiązkowy?
Jestem parę dni przed otwarciem ofert, pierwszy raz na platformie ezamówienia robię przetarg, musiałam tego nie doczytać, więc nie wiem...
Uprzejmie proszę o podpowiedź.
Dzień dobry, W zamówieniach jest coś takiego jak: Formularz wniosku o dopuszczenie do udziału w postępowaniu. Kiedy mam go wypełnić? i czy zamawiający czy wykonawca to wypełnia? i do czego służy ten formularz ? czy jest obowiązkowy? Jestem parę dni przed otwarciem ofert, pierwszy raz na platformie ezamówienia robię przetarg, musiałam tego nie doczytać, więc nie wiem... Uprzejmie proszę o podpowiedź.
0
2023-04-19 14:03 0

J.

Justyna .....

Fachowiec 1468

Jeżeli prowadzi Pani postępowanie w trybie podstawowym albo w trybie przetargu nieograniczonego, to nie ma się czym przejmować, ponieważ wniosek o dopuszczenie do udziału w postępowaniu nie dotyczy tych trybów.
Jeżeli prowadzi Pani postępowanie w trybie podstawowym albo w trybie przetargu nieograniczonego, to nie ma się czym przejmować, ponieważ wniosek o dopuszczenie do udziału w postępowaniu nie dotyczy tych trybów.
0
2023-04-19 14:30 0
Chcesz zobaczyć kontynuację tej dyskusji? Przyjdź na szkolenie i uzyskaj dostęp do EduStrefy