Forum

Powrót pomyłka w załaczniku do SWZ

I.

Iwona .....

0

Witam,
jednym z załączników do SWZ mam spakowany folder z dokumentacją techniczną (roboty budowlane). Zauważyłam, że w tym spakowanym folderze pomyłkowo zamieściłam dokument... powinien być inny i muszę poprawić ten załącznik na prawidłowy.
W jaki sposób dokonuję takiej zmiany? Mogę tylko dać na stronę prowadzonego postępowania informację co zamawiający zmienia i dołączyć prawidłowy plik dokumentów? Czy jednak muszę robić ogłoszenie o zmianie ogłoszenia? Moim zdaniem nie, bo nie zmieniam nic w ogłoszeniu o zamówieniu, a jedynie załącznik do SWZ. W samej treści SWZ też zmiany nie będzie.
Witam, jednym z załączników do SWZ mam spakowany folder z dokumentacją techniczną (roboty budowlane). Zauważyłam, że w tym spakowanym folderze pomyłkowo zamieściłam dokument... powinien być inny i muszę poprawić ten załącznik na prawidłowy. W jaki sposób dokonuję takiej zmiany? Mogę tylko dać na stronę prowadzonego postępowania informację co zamawiający zmienia i dołączyć prawidłowy plik dokumentów? Czy jednak muszę robić ogłoszenie o zmianie ogłoszenia? Moim zdaniem nie, bo nie zmieniam nic w ogłoszeniu o zamówieniu, a jedynie załącznik do SWZ. W samej treści SWZ też zmiany nie będzie.
0
2023-04-20 07:49 0

K.

Katarzyna .....

Fachowiec 1842

Nalezy się ewentulanie zastanowić na ile istotny jest ten załacznik dla wyceny oferty i ile czasu zostało do otwarcia ofert, czy nie wymagałaby taka zmiana zmiany terminu składania ofert. ale to już sami musicie zdecydować.
Nalezy się ewentulanie zastanowić na ile istotny jest ten załacznik dla wyceny oferty i ile czasu zostało do otwarcia ofert, czy nie wymagałaby taka zmiana zmiany terminu składania ofert. ale to już sami musicie zdecydować.
0
2023-04-20 07:51 0
Chcesz zobaczyć kontynuację tej dyskusji? Przyjdź na szkolenie i uzyskaj dostęp do EduStrefy