Forum

Powrót Zatrudnienie na umowę o pracę

M.

Małgorzata .....

2

Dzień dobry. Czy prosta robota budowlana typu zrobienie ogrodzenia musi mieć wymóg z art. 95 czyli zatrudnienie przez wykonawcę na podstawie stosunku pracy.?
Dzień dobry. Czy prosta robota budowlana typu zrobienie ogrodzenia musi mieć wymóg z art. 95 czyli zatrudnienie przez wykonawcę na podstawie stosunku pracy.?
0
2023-04-20 10:48 0

K.

Karol .....

9

A te ogrodzenie to na granicy z Białorusią?
Przy wykonywaniu ogrodzenia może być kilka czynności różnego rodzaju: Roboty ziemne, Szalowanie, zbrojenie, wylanie podmurówki lub też ławy fundamentowej. Następnie roboty na powierzchni gruntu. Wszystko zależy od rodzaju ogrodzenia.
Ja jestem zdania, że jeżeli zamówienie realizujesz w ramach ustawy Pzp to tak, występuje ten obowiązek.
A te ogrodzenie to na granicy z Białorusią? Przy wykonywaniu ogrodzenia może być kilka czynności różnego rodzaju: Roboty ziemne, Szalowanie, zbrojenie, wylanie podmurówki lub też ławy fundamentowej. Następnie roboty na powierzchni gruntu. Wszystko zależy od rodzaju ogrodzenia. Ja jestem zdania, że jeżeli zamówienie realizujesz w ramach ustawy Pzp to tak, występuje ten obowiązek.
0
2023-04-20 11:08 0
Chcesz zobaczyć kontynuację tej dyskusji? Przyjdź na szkolenie i uzyskaj dostęp do EduStrefy