Forum

Powrót Badanie wykonawcy

M.

Monika .....

28

Witam

W postępowaniu powyżej progów została złożona jedna oferta przez konsorcjum gdzie członkiem jest firma z Danii. Jestem na etapie badania oferty (ale przed wezwaniem do złożenia podmiotowych środków dowodowych). Chciałam poczytać o rejestrach i dokumentach jakie są w Danii. Niestety nic konkretnego nie znalazłam głównie chodzi mi o KRK, US i ZUS. Czy ktoś może poratować jakimiś linkami lub informacjami. Rozumiem, że jeśli dokument będzie w innym języku niż polski to wówczas wykonawca musi dołączyć tłumaczenie tłumacza przysięgłego (nie może być to własne tłumaczenie tak?).
Witam W postępowaniu powyżej progów została złożona jedna oferta przez konsorcjum gdzie członkiem jest firma z Danii. Jestem na etapie badania oferty (ale przed wezwaniem do złożenia podmiotowych środków dowodowych). Chciałam poczytać o rejestrach i dokumentach jakie są w Danii. Niestety nic konkretnego nie znalazłam głównie chodzi mi o KRK, US i ZUS. Czy ktoś może poratować jakimiś linkami lub informacjami. Rozumiem, że jeśli dokument będzie w innym języku niż polski to wówczas wykonawca musi dołączyć tłumaczenie tłumacza przysięgłego (nie może być to własne tłumaczenie tak?).
0
2023-04-24 09:22 0
Chcesz zobaczyć kontynuację tej dyskusji? Przyjdź na szkolenie i uzyskaj dostęp do EduStrefy