Forum

Powrót kosztorys inwestorski

P.

Paulina .....

5

Proszę o podpowiedź czy mogę udostępnić kosztorys inwestorski przy robocie budowlanej z wynagrodzeniem kosztorysowym przed otwarciem ofert?
Wiem, że kosztorys inwestorski udostępnia się jak informację publiczną ale czy mogę udostępnić go przed otwarciem ofert?
Jeżeli tak , to czy nie powinnam udostępnić go również publicznie na stronie internetowej prowadzonego postępowania?
Są różne opinie i nie wiem, którą przyjąć za prawidłową...
Proszę o podpowiedź czy mogę udostępnić kosztorys inwestorski przy robocie budowlanej z wynagrodzeniem kosztorysowym przed otwarciem ofert? Wiem, że kosztorys inwestorski udostępnia się jak informację publiczną ale czy mogę udostępnić go przed otwarciem ofert? Jeżeli tak , to czy nie powinnam udostępnić go również publicznie na stronie internetowej prowadzonego postępowania? Są różne opinie i nie wiem, którą przyjąć za prawidłową...
0
2023-04-24 11:10 0

M.

Mariusz .....

Fachowiec 1693

Nigdy mi nie zdarzyło się żeby udostępniać kosztorys inwestorski. Zazwyczaj udostępnia się tylko kwotę brutto.
Nigdy mi nie zdarzyło się żeby udostępniać kosztorys inwestorski. Zazwyczaj udostępnia się tylko kwotę brutto.
0
2023-04-24 11:19 0
Chcesz zobaczyć kontynuację tej dyskusji? Przyjdź na szkolenie i uzyskaj dostęp do EduStrefy