Forum

Powrót Przedłużenie TZO

J.

Joanna .....

4

Wykonawca w postępowaniu w trybie podst. nie złożył PŚD na wezwanie oraz na podst. art. 128 i jego oferta podlega odrzuceniu.
Wezwałam kolejnego Wykonawcę do złożenia PŚD, złożył w terminie i są poprawne - natomiast nie zdążymy dokonać wyboru przed końcem TZO. Przygotowałam wniosek do wykonawców z prośbą o wyrażenie zgody na przedłużenie TZO. Rozumiem, że Wykonawcy którego oferta podlega odrzuceniu nie wzywam?
Będę wdzięczna za inf.
Pozdrawiam
Wykonawca w postępowaniu w trybie podst. nie złożył PŚD na wezwanie oraz na podst. art. 128 i jego oferta podlega odrzuceniu. Wezwałam kolejnego Wykonawcę do złożenia PŚD, złożył w terminie i są poprawne - natomiast nie zdążymy dokonać wyboru przed końcem TZO. Przygotowałam wniosek do wykonawców z prośbą o wyrażenie zgody na przedłużenie TZO. Rozumiem, że Wykonawcy którego oferta podlega odrzuceniu nie wzywam? Będę wdzięczna za inf. Pozdrawiam
0
2023-05-12 12:24 0

J.

Jacek .....

Fachowiec 1578

Wezwać wszystkich, podejrzewam że wykonawcy jeszcze nie zostali poinformowani o odrzuceniu oferty wykonawcy. Na odrzucenie oferty przysługuje odwołanie od momentu przesłania informacji wykonawcom
Wezwać wszystkich, podejrzewam że wykonawcy jeszcze nie zostali poinformowani o odrzuceniu oferty wykonawcy. Na odrzucenie oferty przysługuje odwołanie od momentu przesłania informacji wykonawcom
0
2023-05-12 12:41 2
Chcesz zobaczyć kontynuację tej dyskusji? Przyjdź na szkolenie i uzyskaj dostęp do EduStrefy