Forum

Powrót Błąd w nazwie zadania w SWZ

A.

Aleksandra .....

0

Dzień dobry,
co zrobić jeśli w SWZ i załącznikach jest błąd w nazwie zadania na dokumentację projektową (zamiast Świerkowej jest Sosnowa) ? Błąd ten występuje również w planie zamówień publicznych.
Dzień dobry, co zrobić jeśli w SWZ i załącznikach jest błąd w nazwie zadania na dokumentację projektową (zamiast Świerkowej jest Sosnowa) ? Błąd ten występuje również w planie zamówień publicznych.
0
2023-05-16 08:05 0

T.

Tomasz .....

Fachowiec 847

Jeśli przed otwarciem to jednym pismem poinformuj o zmianie (w całej dokumentacji) Sosnowej na Świerkową.
Napisz też, co będzie jeżeli w ofercie wystąpią nie zmienione nazwy (oczywista omyłka).
Zastanów się nad zmianą ogłoszenia - może warto?
W planie już chyba musi zostać (ale sprawdź, ja nie próbowałem zmieniać pozycji z "podpiętym" postępowaniem).
Jeśli przed otwarciem to jednym pismem poinformuj o zmianie (w całej dokumentacji) Sosnowej na Świerkową. Napisz też, co będzie jeżeli w ofercie wystąpią nie zmienione nazwy (oczywista omyłka). Zastanów się nad zmianą ogłoszenia - może warto? W planie już chyba musi zostać (ale sprawdź, ja nie próbowałem zmieniać pozycji z "podpiętym" postępowaniem).
0
2023-05-16 08:23 1
Chcesz zobaczyć kontynuację tej dyskusji? Przyjdź na szkolenie i uzyskaj dostęp do EduStrefy