Forum

Powrót Przedmiotowe środki dowodowe - część oferty czy załącznik do protokołu

M.

Marta .....

0

Dzień dobry,
Wykonawca złożył ofertę bez wymaganych wraz z ofertą przedmiotowych środków dowodowych. Inny Wykonawca zwrócił się do nas z wnioskiem o udostępnienie ofert. Przesłałam mu ofertę. W między czasie wezwałam Wykonawcę do uzupełnienia przedmiotowych środków dowodowych. Wykonawca, któremu udostępniłam ofertę Konkurencji zwrócił się do nas z wnioskiem o przesłanie uzupełnionych przedmiotowych środków dowodowych (o ile Zamawiajacy o to wystąpił). Zaznaczam, że jestem na etapie sprawdzania ofert. Czy uzupełnione środki przedmiotowe traktujemy jako część oferty i udostępniamy czy traktujemy jako załącznik do protokołu i udostępniamy dopiero po wyborze/unieważnieniu ?
Dzień dobry, Wykonawca złożył ofertę bez wymaganych wraz z ofertą przedmiotowych środków dowodowych. Inny Wykonawca zwrócił się do nas z wnioskiem o udostępnienie ofert. Przesłałam mu ofertę. W między czasie wezwałam Wykonawcę do uzupełnienia przedmiotowych środków dowodowych. Wykonawca, któremu udostępniłam ofertę Konkurencji zwrócił się do nas z wnioskiem o przesłanie uzupełnionych przedmiotowych środków dowodowych (o ile Zamawiajacy o to wystąpił). Zaznaczam, że jestem na etapie sprawdzania ofert. Czy uzupełnione środki przedmiotowe traktujemy jako część oferty i udostępniamy czy traktujemy jako załącznik do protokołu i udostępniamy dopiero po wyborze/unieważnieniu ?
0
2023-05-17 11:17 0

K.

Katarzyna .....

Fachowiec 1842

są skladane wraz z oferta, więc jako częśc oferty, nalezy udostepnic.
są skladane wraz z oferta, więc jako częśc oferty, nalezy udostepnic.
0
2023-05-17 11:20 1
Chcesz zobaczyć kontynuację tej dyskusji? Przyjdź na szkolenie i uzyskaj dostęp do EduStrefy