Forum

Powrót Udostępnienie treści wyjaśnień oferty oraz złożonych dokumentów na wezwanie Zamawiającego przed wyborem oferty

D.

Dagmara .....

0

dzień dobry, mam pytanie kiedy udostępniacie Państwo treści wyjaśnień oferty oraz złożonych dokumentów na wezwanie Zamawiającego przed wyborem oferty. Literalnie zgodnie z ustawą Pzp załączniki do protokołu z wyłączeniem ofert udostępniane są po wyborze oferty najkorzystniejszej. Spotkałam się jednak z komentarzami, że wyjasnienia, omyłki i uzupełnienia należy traktować jak treść oferty.

Z góry dziekuje za opinie:)
dzień dobry, mam pytanie kiedy udostępniacie Państwo treści wyjaśnień oferty oraz złożonych dokumentów na wezwanie Zamawiającego przed wyborem oferty. Literalnie zgodnie z ustawą Pzp załączniki do protokołu z wyłączeniem ofert udostępniane są po wyborze oferty najkorzystniejszej. Spotkałam się jednak z komentarzami, że wyjasnienia, omyłki i uzupełnienia należy traktować jak treść oferty. Z góry dziekuje za opinie:)
0
2023-05-23 10:50 0

M.

Malwina .....

0

Wyrok KIO 649/23 - tutaj jest mowa o wyjaśnieniach dotyczących rażąco niskiej ceny.
Wyrok KIO 649/23 - tutaj jest mowa o wyjaśnieniach dotyczących rażąco niskiej ceny.
0
2023-05-23 11:06 0
Chcesz zobaczyć kontynuację tej dyskusji? Przyjdź na szkolenie i uzyskaj dostęp do EduStrefy