Forum

Powrót Pełnomocnictwo - w tym 1 nieprawidłowy podpis

A.

Agnieszka .....

19

Kochani mam pytanko mam pełnomocnictwo podpisane przez prezesa i viceprezesa w KRS mam info że:
1. DO SKŁADANIA OŚWIADCZEŃ W IMIENIU SPÓŁKI UPRAWNIONY JEST SAMODZIELNIE KAŻDY CZŁONEK ZARZĄDU oraz
2. DO SKŁADANIA OŚWIADCZEŃ W IMIENIU SPÓŁKI UPRAWNIENI SĄ DWAJ CZŁONKOWIE ZARZĄDU DZIAŁAJĄC ŁĄCZNIE LUB JEDEN CZŁONEK ZARZĄDU DZIAŁAJĄC ŁĄCZNIE Z DWOMA PROKURENTAM. I teraz podpis viceprezesa jest, ok ale prezesa wynik negatywny. I teraz moje pytanie czy wystarczy ten jeden dobry podpis skoro może samodzielnie podpisać członek zarządu??? Jak mam to rozumieć?
Kochani mam pytanko mam pełnomocnictwo podpisane przez prezesa i viceprezesa w KRS mam info że: 1. DO SKŁADANIA OŚWIADCZEŃ W IMIENIU SPÓŁKI UPRAWNIONY JEST SAMODZIELNIE KAŻDY CZŁONEK ZARZĄDU oraz 2. DO SKŁADANIA OŚWIADCZEŃ W IMIENIU SPÓŁKI UPRAWNIENI SĄ DWAJ CZŁONKOWIE ZARZĄDU DZIAŁAJĄC ŁĄCZNIE LUB JEDEN CZŁONEK ZARZĄDU DZIAŁAJĄC ŁĄCZNIE Z DWOMA PROKURENTAM. I teraz podpis viceprezesa jest, ok ale prezesa wynik negatywny. I teraz moje pytanie czy wystarczy ten jeden dobry podpis skoro może samodzielnie podpisać członek zarządu??? Jak mam to rozumieć?
0
2023-05-25 13:49 0

K.

Katarzyna .....

Fachowiec 1842

coś tu jest nie tak z tymi zapisami... w pierwszym jest, że kazdy samodzielnie a w drugim, ze musza dwaj łącznie?? Nie ma tam jakis zastrzeżeń, np. co do kwot?
coś tu jest nie tak z tymi zapisami... w pierwszym jest, że kazdy samodzielnie a w drugim, ze musza dwaj łącznie?? Nie ma tam jakis zastrzeżeń, np. co do kwot?
0
2023-05-25 13:52 0
Chcesz zobaczyć kontynuację tej dyskusji? Przyjdź na szkolenie i uzyskaj dostęp do EduStrefy