Forum

Powrót S.C - oświadczenie art.117

A.

Agnieszka .....

19

Hejka mam pytanko czy jeżeli ofertę złożyła s.c 2 osobowa to każdy wykonawca powinien złożyć oświadczenie na podstawie art. 117 ust. 4 dodatkowo czy wystarczy że złożyli każdy osobno JEDZa i tam wskazali rolę wykonawcy w grupie (lider,
odpowiedzialny za określone zadania itd.) np współwłaściciel. przedstawiciel oraz załączyli pełnomocnictwo z którego prawo do czynności prawnych w imieniu s.c , składania ośw. woli , skl ofert ma jeden z współwłaścicieli. Proszę o pomoc ponieważ nie miałam jeszcze s.c i nie wiem co dalej :....(((
Hejka mam pytanko czy jeżeli ofertę złożyła s.c 2 osobowa to każdy wykonawca powinien złożyć oświadczenie na podstawie art. 117 ust. 4 dodatkowo czy wystarczy że złożyli każdy osobno JEDZa i tam wskazali rolę wykonawcy w grupie (lider, odpowiedzialny za określone zadania itd.) np współwłaściciel. przedstawiciel oraz załączyli pełnomocnictwo z którego prawo do czynności prawnych w imieniu s.c , składania ośw. woli , skl ofert ma jeden z współwłaścicieli. Proszę o pomoc ponieważ nie miałam jeszcze s.c i nie wiem co dalej :....(((
0
2023-05-26 13:55 0

A.

Anna .....

37

Wspólnicy spółki cywilnej są traktowani jak wykonawcy wspólnie ubiegający się o zamówienie, zatem trzeba postępować tak jakby ofertę złożyło konsorcjum.
Wspólnicy spółki cywilnej są traktowani jak wykonawcy wspólnie ubiegający się o zamówienie, zatem trzeba postępować tak jakby ofertę złożyło konsorcjum.
0
2023-05-26 14:34 0
Chcesz zobaczyć kontynuację tej dyskusji? Przyjdź na szkolenie i uzyskaj dostęp do EduStrefy