Forum

Powrót Ulotka

A.

Adriana .....

3

Witam
przedmiotowy środek podmiotowy w postaci załączonej ulotki do postępowania. Wykonawca wskazała na formularzu oferty producenta, numer katalogowy oraz nazwę. Na potwierdzenie mieli dołączyć również próbkę. Próbka zawiera takie same dane jak wpisano na formularzu ale na ulotce załączonej do oferty widnieje już inna nazwa producenta, brak na ulotce potwierdzenia spełnienia wszystkich parametrów wymaganych. Numer katalogowy taki sam jak na FO. I teraz czy taka a oferta podlega odrzuceniu jako niezgodna z SWZ? W SWZ dopuściłam do składania i uzupełniania przedmiotowych z art 107, ale w tym przypadku to raczej musieliby mi nową ulotkę przesłać - a to już niezgodne. A jak Państwo uważają?
Witam przedmiotowy środek podmiotowy w postaci załączonej ulotki do postępowania. Wykonawca wskazała na formularzu oferty producenta, numer katalogowy oraz nazwę. Na potwierdzenie mieli dołączyć również próbkę. Próbka zawiera takie same dane jak wpisano na formularzu ale na ulotce załączonej do oferty widnieje już inna nazwa producenta, brak na ulotce potwierdzenia spełnienia wszystkich parametrów wymaganych. Numer katalogowy taki sam jak na FO. I teraz czy taka a oferta podlega odrzuceniu jako niezgodna z SWZ? W SWZ dopuściłam do składania i uzupełniania przedmiotowych z art 107, ale w tym przypadku to raczej musieliby mi nową ulotkę przesłać - a to już niezgodne. A jak Państwo uważają?
0
2023-06-02 10:36 0
Chcesz zobaczyć kontynuację tej dyskusji? Przyjdź na szkolenie i uzyskaj dostęp do EduStrefy