Forum

Powrót wezwanie z art 128 ust 1

J.

Joanna .....

19

Wykonawca nie złożył oświadczenia o niepodleganiu wykluczeniu z ofertą. Wzywamy z art 128 ust 1.
Mogę dać 3 dni robocze, czy powinnam więcej?
Mimo, że to najlepsza oferta to musimy się wstrzymać z pismem o złożenie podmiotowych środków dowodowych, prawda? Dopiero jak dośle oświadczenie?
Wykonawca nie złożył oświadczenia o niepodleganiu wykluczeniu z ofertą. Wzywamy z art 128 ust 1. Mogę dać 3 dni robocze, czy powinnam więcej? Mimo, że to najlepsza oferta to musimy się wstrzymać z pismem o złożenie podmiotowych środków dowodowych, prawda? Dopiero jak dośle oświadczenie?
0
2023-06-06 10:35 0

J.

Justyna .....

Fachowiec 1468

Ja bym wezwała jednym pismem o złożenie podmiotowych środków i oświadczenia , wyznaczający min. 5 dniowy termin, ze wskazaniem, że jak nie złoży prawidłowego oświadczenia to oferta zostanie odrzucona.
Ja bym wezwała jednym pismem o złożenie podmiotowych środków i oświadczenia , wyznaczający min. 5 dniowy termin, ze wskazaniem, że jak nie złoży prawidłowego oświadczenia to oferta zostanie odrzucona.
0
2023-06-06 10:39 1
Chcesz zobaczyć kontynuację tej dyskusji? Przyjdź na szkolenie i uzyskaj dostęp do EduStrefy