Forum

Powrót Pełnomocnictwo uzupełnić czy odrzucić

J.

Jolanta .....

17

Mam złożone pełnomocnictwo do oferty wystawione przez osoby umocowane( skan złożony pisemnie) dla osoby X, która ma wykonywać wszystkie czynności związane z postępowaniem która podpisała elektronicznie wszystkie wymagane dokumenty, oprócz pełnomocnictwa, które zostało poświadczenie za zgodność z oryginałem (w formie podpisu elektronicznego )przez jakąś inną osobę nigdzie nie widniejąca. Co zrobić czy wezwać do uzupełnienia pełnomocnictwa z informacja że powinno być podpisane elektronicznie przez osoby go wystawiające albo kopia poświadczona przez osobę umocowaną w pełnomocnictwie czy odrzucić bo jest nieważne?
Mam złożone pełnomocnictwo do oferty wystawione przez osoby umocowane( skan złożony pisemnie) dla osoby X, która ma wykonywać wszystkie czynności związane z postępowaniem która podpisała elektronicznie wszystkie wymagane dokumenty, oprócz pełnomocnictwa, które zostało poświadczenie za zgodność z oryginałem (w formie podpisu elektronicznego )przez jakąś inną osobę nigdzie nie widniejąca. Co zrobić czy wezwać do uzupełnienia pełnomocnictwa z informacja że powinno być podpisane elektronicznie przez osoby go wystawiające albo kopia poświadczona przez osobę umocowaną w pełnomocnictwie czy odrzucić bo jest nieważne?
0
2023-06-07 10:04 0

K.

Katarzyna .....

Fachowiec 1842

Cyfrowe odwzorowanie pełnomocnictwa może poświadczyć tylko mocodawca lub notariusz. Może to podpis notariusza, nie ma w podpisie informacji o tym?

Jeśli nie, to należy wezwać do prawidłowo podpisanego pełnomocnictwa.
Cyfrowe odwzorowanie pełnomocnictwa może poświadczyć tylko mocodawca lub notariusz. Może to podpis notariusza, nie ma w podpisie informacji o tym? Jeśli nie, to należy wezwać do prawidłowo podpisanego pełnomocnictwa.
0
2023-06-07 10:09 1
Chcesz zobaczyć kontynuację tej dyskusji? Przyjdź na szkolenie i uzyskaj dostęp do EduStrefy