Forum

Powrót ogłoszenie o zmianie ogłoszenia na TED

A.

Anna .....

Fachowiec 145

postępowanie powyżej progów na dostawę energii el. opublikowanie dnia 24 czerwca, termin otwarcia 01 sierpnia. mam pytania, które zmieniają treść siwz, ale nieistotną i nie w ogłoszeniu . Więc nie muszę przesuwać terminu ani zmieniać ogłoszenia? Bo termin otwarcia mam dłuższy niż 15 dni? (art. 12a ust 2 pkt 1). Jeszcze jedno pytanie jakbym chciała robić zmianę ogłoszenia to teraz się nazywa to sprostowanie - ogłoszenie zmian lub dodatkowych informacji?
postępowanie powyżej progów na dostawę energii el. opublikowanie dnia 24 czerwca, termin otwarcia 01 sierpnia. mam pytania, które zmieniają treść siwz, ale nieistotną i nie w ogłoszeniu . Więc nie muszę przesuwać terminu ani zmieniać ogłoszenia? Bo termin otwarcia mam dłuższy niż 15 dni? (art. 12a ust 2 pkt 1). Jeszcze jedno pytanie jakbym chciała robić zmianę ogłoszenia to teraz się nazywa to sprostowanie - ogłoszenie zmian lub dodatkowych informacji?
1
2017-06-30 07:06 0

M.

Małgorzata .....

19

Tak - sprostowanie.
Jeżeli zmiana SIWZ nie prowadzi do zmiany treści ogłoszenia, a terminy w przytoczonym pkt zostały zachowane, to wg mnie nie potrzebna jest jego zmiana.
Tak - sprostowanie. Jeżeli zmiana SIWZ nie prowadzi do zmiany treści ogłoszenia, a terminy w przytoczonym pkt zostały zachowane, to wg mnie nie potrzebna jest jego zmiana.
1
2017-06-30 07:45 0
Chcesz zobaczyć kontynuację tej dyskusji? Przyjdź na szkolenie i uzyskaj dostęp do EduStrefy