Forum

Powrót kryterium selekcji

A.

Agnieszka .....

70

Mam w swoim przetargu ograniczonym kryterium selekcji doświadczenie. Chcę dać zapis iz żeby dostać punkty wykonawca ma wykazać co najmniej 20 tys za 1 usługę? inna osoba sugeruje żeby dać 1 usługę za 20 tysięcy. Obawiam się że przy drugim zapisie to ta 1 usługą będzie minimum a przecież w kryterium selekcji można dostać 0 pkt. proszę o opinie
Mam w swoim przetargu ograniczonym kryterium selekcji doświadczenie. Chcę dać zapis iz żeby dostać punkty wykonawca ma wykazać co najmniej 20 tys za 1 usługę? inna osoba sugeruje żeby dać 1 usługę za 20 tysięcy. Obawiam się że przy drugim zapisie to ta 1 usługą będzie minimum a przecież w kryterium selekcji można dostać 0 pkt. proszę o opinie
1
2017-08-09 07:45 0

B.

Beata .....

Fachowiec 310

W kryterium selekcji należy postawić minimalne wymagania, które musi spełnić każdy Wykonawca oraz określić za jakie tj. doświadczenie będą przyznawane dodatkowe pkt i ile. Np. min. 1 usługa na kwotę co najmniej 20 tyś, za 2 usługi na kwotę co najmniej 20 tyś - X pkt... itd.
Nie wiem czego dotyczy postępowanie i dlaczego miałaby być ważna wartość wykonanej usługi nie ilość wykonanych usług.
W kryterium selekcji należy postawić minimalne wymagania, które musi spełnić każdy Wykonawca oraz określić za jakie tj. doświadczenie będą przyznawane dodatkowe pkt i ile. Np. min. 1 usługa na kwotę co najmniej 20 tyś, za 2 usługi na kwotę co najmniej 20 tyś - X pkt... itd. Nie wiem czego dotyczy postępowanie i dlaczego miałaby być ważna wartość wykonanej usługi nie ilość wykonanych usług.
1
2017-08-09 08:03 0
Chcesz zobaczyć kontynuację tej dyskusji? Przyjdź na szkolenie i uzyskaj dostęp do EduStrefy