Forum

Powrót CEIDG, KRS

A.

Anna .....

32

Witam,
chciałabym sie podpytać jak większość z Was podchodzi do tematu: w SIWZ nie wyłączam z art.24 ust.5 pkt.1, jednak wiadomo sprawdzając oferty muszę wiedzieć czy dana osoba mogła podpisać ofertę. Chciałam się spytać czy w takim przypadku drukujecie CEIDG, KRS i wpinacie w a/a , zeby za jakiś czas (ew. kontroli) było wiadomo czy dana osoba była upoważniona do podpisu oferty, czy tylko sprawdzacie online i nie drukujecie. Byłabym wdzięczna za wypowiedzi ...
Witam, chciałabym sie podpytać jak większość z Was podchodzi do tematu: w SIWZ nie wyłączam z art.24 ust.5 pkt.1, jednak wiadomo sprawdzając oferty muszę wiedzieć czy dana osoba mogła podpisać ofertę. Chciałam się spytać czy w takim przypadku drukujecie CEIDG, KRS i wpinacie w a/a , zeby za jakiś czas (ew. kontroli) było wiadomo czy dana osoba była upoważniona do podpisu oferty, czy tylko sprawdzacie online i nie drukujecie. Byłabym wdzięczna za wypowiedzi ...
1
2017-09-28 10:44 0

M.

Marta .....

27

ja drukuje i podpinam... dla własnego bezpieczeństwa. Ale Ci, którzy nie drukują też są bezpieczni, bo w KRS można prześledzić zmiany od początku działalności gospodarczej.
ja drukuje i podpinam... dla własnego bezpieczeństwa. Ale Ci, którzy nie drukują też są bezpieczni, bo w KRS można prześledzić zmiany od początku działalności gospodarczej.
1
2017-09-28 10:48 0
Chcesz zobaczyć kontynuację tej dyskusji? Przyjdź na szkolenie i uzyskaj dostęp do EduStrefy