Forum

Powrót wezwanie wykonawcy

M.

Malwina .....

24

Witam mam problem pisze pismo wezwanie do wykonawcy. Źle wypełniony dokument oświadczenie wykonawcy dot. spełnienia warunków udziału w postępowaniu -nie podpisał informacji dot. oświadczenia dotyczącego podanych informacji. Nie złożył grupy kapitałowej i nie wypełnił oświadczenia o posiadanym sprzęcie mechanicznym.
Pytanie moje brzmi czy na podstawie art 26 ust 2 mogę w jednym piśmie napisać o uzupełnienie grupy+ oświadczenia o posiadanym sprzęcie mechanicznym. oświadczenie o spełnieniu warunków udziału w postępowaniu osobnym pismem. Proszę o pomoc bo nie chciałabym każdego osobno pisać.
Witam mam problem pisze pismo wezwanie do wykonawcy. Źle wypełniony dokument oświadczenie wykonawcy dot. spełnienia warunków udziału w postępowaniu -nie podpisał informacji dot. oświadczenia dotyczącego podanych informacji. Nie złożył grupy kapitałowej i nie wypełnił oświadczenia o posiadanym sprzęcie mechanicznym. Pytanie moje brzmi czy na podstawie art 26 ust 2 mogę w jednym piśmie napisać o uzupełnienie grupy+ oświadczenia o posiadanym sprzęcie mechanicznym. oświadczenie o spełnieniu warunków udziału w postępowaniu osobnym pismem. Proszę o pomoc bo nie chciałabym każdego osobno pisać.
1
2017-10-31 09:26 0

P.

Piotr .....

Fachowiec 512

Grupa idzie z 26.3
Jak rozumiem z treści pytania - oświadczenia są już złożone przez Wykonawcę i są wadliwe ? jeśli tak to nie wzywamy juz z 26.2 tylko również 26.3
Grupa idzie z 26.3 Jak rozumiem z treści pytania - oświadczenia są już złożone przez Wykonawcę i są wadliwe ? jeśli tak to nie wzywamy juz z 26.2 tylko również 26.3
1
2017-10-31 09:33 0
Chcesz zobaczyć kontynuację tej dyskusji? Przyjdź na szkolenie i uzyskaj dostęp do EduStrefy