Forum


Powrót Art. 29 ust.3

A.

Agnieszka .....

0

Czy w przypadku artykułów spożywczych np. kawa, lody, kefir, słodycze, wędlina istnieje przesłanka, iż specyfika tych przedmiotów powoduje, że zamawiający nie może opisać przedmiotu zamówienia za pomocą dostatecznie dokładnych określeń i może zamówić konkretne marki produktów ze względu na ich wyższą jakość. Czy musi jednak podać kryteria równoważności i zamawiać produkty typu lub nie gorsze niż wraz z kryteriami równoważności.
Czy w przypadku artykułów spożywczych np. kawa, lody, kefir, słodycze, wędlina istnieje przesłanka, iż specyfika tych przedmiotów powoduje, że zamawiający nie może opisać przedmiotu zamówienia za pomocą dostatecznie dokładnych określeń i może zamówić konkretne marki produktów ze względu na ich wyższą jakość. Czy musi jednak podać kryteria równoważności i zamawiać produkty typu lub nie gorsze niż wraz z kryteriami równoważności.
1
2017-12-07 12:51 0

K.

Karolina .....

62

Zadanie żmudne i niewdzięczne, ale uważam, że trzeba każdy produkt opisać dokładnie, np. czekolada mleczna, jaka gramatura, czy z nadzieniem czy nie - jeśli tak to jakim?, zawartość kakao, kaloryczność, itd.
Zadanie żmudne i niewdzięczne, ale uważam, że trzeba każdy produkt opisać dokładnie, np. czekolada mleczna, jaka gramatura, czy z nadzieniem czy nie - jeśli tak to jakim?, zawartość kakao, kaloryczność, itd.
1
2017-12-07 13:19 0
Chcesz zobaczyć kontynuację tej dyskusji? Przyjdź na szkolenie i uzyskaj dostęp do EduStrefy