Forum

Powrót oferty dodatkowe

D.

Dorota .....

0

Proszę o informację czy ze złożonych ofert dodatkowych w prowadzonym postępowaniu należy sporządzić informację z otwarcia ofert dodatkowych i umieścić na stronie internetowej Zamawiającego.
Proszę o informację czy ze złożonych ofert dodatkowych w prowadzonym postępowaniu należy sporządzić informację z otwarcia ofert dodatkowych i umieścić na stronie internetowej Zamawiającego.
1
2017-12-13 12:00 0

R.

Robert .....

56

Droga Doroto, w Naszej kochanej ustawie o "ofertach dodatkowych" napisano w art. 91 ust 4,5 i 6. Jeżeli mnie pamięć nie myli informację taką zamieszcza się w protokole z udzielenia zamówienia. Natomiast nigdzie nie odnotowano, że należy sporządzić informację z otwarcia ofert dodatkowych i umieścić na stronie internetowej Zamawiającego.
Tak na szybko, gdyż zgłębię tą tematykę, w mojej ocenie nie ma obowiązku zamieszczenia takiej informacji na stronie Zamawiającego. Jednak obowiązuje pisemność postępowania i należy to odnotować w protokole.
Droga Doroto, w Naszej kochanej ustawie o "ofertach dodatkowych" napisano w art. 91 ust 4,5 i 6. Jeżeli mnie pamięć nie myli informację taką zamieszcza się w protokole z udzielenia zamówienia. Natomiast nigdzie nie odnotowano, że należy sporządzić informację z otwarcia ofert dodatkowych i umieścić na stronie internetowej Zamawiającego. Tak na szybko, gdyż zgłębię tą tematykę, w mojej ocenie nie ma obowiązku zamieszczenia takiej informacji na stronie Zamawiającego. Jednak obowiązuje pisemność postępowania i należy to odnotować w protokole.
1
2017-12-13 13:00 0
Chcesz zobaczyć kontynuację tej dyskusji? Przyjdź na szkolenie i uzyskaj dostęp do EduStrefy