Forum

Powrót Badanie informacji z KRK podmiotu zagranicznego

A.

Agata .....

0

Dzień dobry,
czy w przypadku złożenia przez podmiot zagraniczny informacji odpowiadającej naszej z KRK Zamawiający powinien Waszym zdaniem badać czy oba dokumenty są analogiczne, np. w przypadku KRK niemieckiego wiem, że zakresy się różnią, ale nie jestem w stanie dokładnie określić jak itd. Czy Zamawiający powinien badać te dokumenty czy uznać, że prawdopodobnie są ok ?
Dzień dobry, czy w przypadku złożenia przez podmiot zagraniczny informacji odpowiadającej naszej z KRK Zamawiający powinien Waszym zdaniem badać czy oba dokumenty są analogiczne, np. w przypadku KRK niemieckiego wiem, że zakresy się różnią, ale nie jestem w stanie dokładnie określić jak itd. Czy Zamawiający powinien badać te dokumenty czy uznać, że prawdopodobnie są ok ?
1
2017-12-19 11:15 0

B.

Beata .....

Fachowiec 310

Zamawiający bada dokumenty, ale nie mamy możliwości wymagania, żeby dokument zagraniczny wyglądał identycznie jak nasz KRK. Ma potwierdzać, że osoba/podmiot nie podlega wykluczeniu z art. i w formie wskazanej w rozporządzeniu i siwz.
Zamawiający bada dokumenty, ale nie mamy możliwości wymagania, żeby dokument zagraniczny wyglądał identycznie jak nasz KRK. Ma potwierdzać, że osoba/podmiot nie podlega wykluczeniu z art. i w formie wskazanej w rozporządzeniu i siwz.
1
2017-12-20 08:12 0
Chcesz zobaczyć kontynuację tej dyskusji? Przyjdź na szkolenie i uzyskaj dostęp do EduStrefy