Forum

Powrót Z jaką datą druk ZP 1

J.

Joanna .....

14

Mam dzisiaj otwarcie ofert, mój kierownik (kierownik zamawiajacego) jest w dniu dzisiejszym na urlopie. Zastanawiam się, czy może podpisać druk ZP 1 do tego postępowania z datą jutrzejszą. Problem też będzie z podpisaniem zbiorczego zestawienia ofert do umieszczenia w internecie. Dokument może mi podpisać osoba, która zastępuje go w razie nieobecności, tylko czy do 1 dnia urlopu może być takie rozwiązanie sprawy w przetargu? Jak rozwiązujecie takie problemiki?
Mam dzisiaj otwarcie ofert, mój kierownik (kierownik zamawiajacego) jest w dniu dzisiejszym na urlopie. Zastanawiam się, czy może podpisać druk ZP 1 do tego postępowania z datą jutrzejszą. Problem też będzie z podpisaniem zbiorczego zestawienia ofert do umieszczenia w internecie. Dokument może mi podpisać osoba, która zastępuje go w razie nieobecności, tylko czy do 1 dnia urlopu może być takie rozwiązanie sprawy w przetargu? Jak rozwiązujecie takie problemiki?
1
2017-12-27 09:40 0

NA.

Natalia A. .....

41

1. może, podpisuje z datą 28.12.2017 czyli tak jak jest obecny w pracy
2. może
rozumiem, że informacja kto podpisuje zbiorcze zestawienie wynika z jakiegoś waszego regulaminu. Może warto się zastanowić czy nie wystarczy sekretarz i np. przewodniczący komisji.
1. może, podpisuje z datą 28.12.2017 czyli tak jak jest obecny w pracy 2. może rozumiem, że informacja kto podpisuje zbiorcze zestawienie wynika z jakiegoś waszego regulaminu. Może warto się zastanowić czy nie wystarczy sekretarz i np. przewodniczący komisji.
1
2017-12-27 10:09 0
Chcesz zobaczyć kontynuację tej dyskusji? Przyjdź na szkolenie i uzyskaj dostęp do EduStrefy