Forum

Powrót Pytanie do przetargu w języku obcym

M.

Malwina .....

24

Do postępowania wpłynęło pytanie w języku obcym w pierwszej chwili chciałam usunąć wiadomość myślałam że to jakaś reklama ale patrze nr postępowania a tu pytanie do przetargu w języku angielskim co teraz ustawa mówi że postępowania prowadzi się w języku polskim czy uznać pytanie i odpowiedzieć że postępowanie prowadzi się w języku polskim czy też pozostawić bez rozpoznania gdyż nie w całości rozumiemy teks?
Do postępowania wpłynęło pytanie w języku obcym w pierwszej chwili chciałam usunąć wiadomość myślałam że to jakaś reklama ale patrze nr postępowania a tu pytanie do przetargu w języku angielskim co teraz ustawa mówi że postępowania prowadzi się w języku polskim czy uznać pytanie i odpowiedzieć że postępowanie prowadzi się w języku polskim czy też pozostawić bez rozpoznania gdyż nie w całości rozumiemy teks?
1
2018-01-30 20:08 0

B.

Beata .....

Fachowiec 310

Jak w języku polskim to w języku polskim :) Niech podeślą tłumaczenie pytania - o tym można ich poinformować w dwóch językach (często nie wiedzę, że tak trzeba).
A to przypadkiem nie z takich firmy z Indii? Nagminnie wysyłają do przetargów prowadzonych w trybie unijnym.
Jak w języku polskim to w języku polskim :) Niech podeślą tłumaczenie pytania - o tym można ich poinformować w dwóch językach (często nie wiedzę, że tak trzeba). A to przypadkiem nie z takich firmy z Indii? Nagminnie wysyłają do przetargów prowadzonych w trybie unijnym.
1
2018-01-31 07:23 0
Chcesz zobaczyć kontynuację tej dyskusji? Przyjdź na szkolenie i uzyskaj dostęp do EduStrefy