Forum

Powrót udostepnianie oferty

A.

Anna .....

32

Witam,
ciekawi mnie jakie jest wasze podejście do sprawy: wpłynęło 20 ofert, jeden z Wykonawców prosi o kserokopię ofert i wysłanie mu pocztą. Czy robicie kopię ofert i wysyłacie czy raczej wyznaczacie czas i miejsce udostępnienia ofert w siedzibie Zamawiającego??? Dodam, ze Wykonawca ma 500 km do siedziby Zamawiającego. Jak należałoby postąpić prawidłowo...
Witam, ciekawi mnie jakie jest wasze podejście do sprawy: wpłynęło 20 ofert, jeden z Wykonawców prosi o kserokopię ofert i wysłanie mu pocztą. Czy robicie kopię ofert i wysyłacie czy raczej wyznaczacie czas i miejsce udostępnienia ofert w siedzibie Zamawiającego??? Dodam, ze Wykonawca ma 500 km do siedziby Zamawiającego. Jak należałoby postąpić prawidłowo...
1
2018-02-06 15:18 0

J.

Jacek .....

Fachowiec 1578

Ja bym to zeskanował i wysłał pocztą elektroniczną. Polecam przejrzeć Rozporządzenie Ministra Rozwoju w sprawie protokołu postępowania o udzielenie zamówienia publicznego w szczególności Paragraf 4 ust.2. Przekazanie protokołu lub załączników następuje przy użyciu środków komunikacji elektronicznej oraz ust. 3 i 4 (też jest tam odpowiedź w zależności od danej sytuacji).
Ja bym to zeskanował i wysłał pocztą elektroniczną. Polecam przejrzeć Rozporządzenie Ministra Rozwoju w sprawie protokołu postępowania o udzielenie zamówienia publicznego w szczególności Paragraf 4 ust.2. Przekazanie protokołu lub załączników następuje przy użyciu środków komunikacji elektronicznej oraz ust. 3 i 4 (też jest tam odpowiedź w zależności od danej sytuacji).
1
2018-02-07 07:54 0
Chcesz zobaczyć kontynuację tej dyskusji? Przyjdź na szkolenie i uzyskaj dostęp do EduStrefy