Forum

Powrót Roczne sprawozdanie o udzielonych zamówieniach - 2 razy?

A.

Anna .....

1

Czy roczne sprawozdanie o udzielonych zamówieniach sporządzamy i wysyłamy tylko raz? Pytam ponieważ robię je pierwszy raz a w historii sprawozdań Instytucji w której pracuję widzę, iż w zeszłym roku zostały przesłane 2 sprawozdania - takie same dane ale 2 różne numery referencyjne nadane przez UZP - nie wiem dlaczego a niestety nie mogę tego skonsultować z osobą która je sporządzała. Być może jest to pomyłka ale może jednak wynika to z jakichś dodatkowych przepisów. Proszę o wsparcie, dziękuję :)
Czy roczne sprawozdanie o udzielonych zamówieniach sporządzamy i wysyłamy tylko raz? Pytam ponieważ robię je pierwszy raz a w historii sprawozdań Instytucji w której pracuję widzę, iż w zeszłym roku zostały przesłane 2 sprawozdania - takie same dane ale 2 różne numery referencyjne nadane przez UZP - nie wiem dlaczego a niestety nie mogę tego skonsultować z osobą która je sporządzała. Być może jest to pomyłka ale może jednak wynika to z jakichś dodatkowych przepisów. Proszę o wsparcie, dziękuję :)
1
2018-02-21 12:20 0

B.

Beata .....

Fachowiec 310

Tylko raz - w całości sporządzone :)
Może w zeszłym roku coś się zawiesiło w systemie i osoba sporządzająca dwukrotnie nacisnęła wyślij - system źle wyłapał i wyszły dwa sprawozdania.
Tylko raz - w całości sporządzone :) Może w zeszłym roku coś się zawiesiło w systemie i osoba sporządzająca dwukrotnie nacisnęła wyślij - system źle wyłapał i wyszły dwa sprawozdania.
1
2018-02-21 12:26 0
Chcesz zobaczyć kontynuację tej dyskusji? Przyjdź na szkolenie i uzyskaj dostęp do EduStrefy