Forum

Powrót procedura odwrócona -uchylenie się wykonawcy

M.

Malwina .....

24

Witam mam przetarg nieograniczony. 2 oferty metoda odwrócona badania. Wezwałam najkorzystniejszego 1-ego a ten nie złożył wyjaśnień.
Czy w takim wypadku wzywam tego drugiego do wyjaśnień i przedłożenia kolejnych dokumentów i nic nie informuję o tym fakcie. Czy w miedzy czasie informuję że tamten 1-y się wycofał a drugi jest najkorzystniejszy?
Czy nic nie daję informacji i wzywam tego drugiego i przy wyborze najkorzystniejszej informacji piszę że tego 1-ego oferta jest odrzucona?
Witam mam przetarg nieograniczony. 2 oferty metoda odwrócona badania. Wezwałam najkorzystniejszego 1-ego a ten nie złożył wyjaśnień. Czy w takim wypadku wzywam tego drugiego do wyjaśnień i przedłożenia kolejnych dokumentów i nic nie informuję o tym fakcie. Czy w miedzy czasie informuję że tamten 1-y się wycofał a drugi jest najkorzystniejszy? Czy nic nie daję informacji i wzywam tego drugiego i przy wyborze najkorzystniejszej informacji piszę że tego 1-ego oferta jest odrzucona?
1
2018-03-06 12:51 0

P.

Piotr .....

Fachowiec 512

Miesza Pani kilka pojęć - odrzucenie, uchylenie, wycofanie się (nie występuje w Pzp).
Jakich wyjaśnień, czego dotyczących ?
Jaki jest aktualnie etap postępowania ?
Miesza Pani kilka pojęć - odrzucenie, uchylenie, wycofanie się (nie występuje w Pzp). Jakich wyjaśnień, czego dotyczących ? Jaki jest aktualnie etap postępowania ?
1
2018-03-06 12:57 0
Chcesz zobaczyć kontynuację tej dyskusji? Przyjdź na szkolenie i uzyskaj dostęp do EduStrefy