Forum

Powrót Kwalifikowany podpis elektorniczny

E.

Emilia .....

1

Witam,

Mam pytanie do osób które uczestniczyły na szkoleniu 27.02-28.02.18. bądź osób które są zorientowane.
Podpis elektroniczny muszą posiadać osoby reprezentujące i osoba która posiada odpowiednie pełnomocnictwo do składania ofert ( które oczywiście musi zostać podpisane kwalifikowanym podpisem elektronicznym ) - nie mam wątpliwości. Natomiast była podana także informacja, że takie pełnomocnictwo może podpisać notariusz za zgodność z oryginałem i podpisać kwalifikowanym podpisem elektronicznym jeżeli go posiada. Czy dobrze zrozumiałam tą kwestię czy coś przekręciłam ?
Witam, Mam pytanie do osób które uczestniczyły na szkoleniu 27.02-28.02.18. bądź osób które są zorientowane. Podpis elektroniczny muszą posiadać osoby reprezentujące i osoba która posiada odpowiednie pełnomocnictwo do składania ofert ( które oczywiście musi zostać podpisane kwalifikowanym podpisem elektronicznym ) - nie mam wątpliwości. Natomiast była podana także informacja, że takie pełnomocnictwo może podpisać notariusz za zgodność z oryginałem i podpisać kwalifikowanym podpisem elektronicznym jeżeli go posiada. Czy dobrze zrozumiałam tą kwestię czy coś przekręciłam ?
1
2018-03-23 10:47 0

M.

Malwina .....

10

Z mojej wiedzy wynika, że tak. Notariusz może takie pełnomocnictwo podpisać kwalifikowanym podpisem elektronicznym.
Z mojej wiedzy wynika, że tak. Notariusz może takie pełnomocnictwo podpisać kwalifikowanym podpisem elektronicznym.
1
2018-03-26 13:10 0
Chcesz zobaczyć kontynuację tej dyskusji? Przyjdź na szkolenie i uzyskaj dostęp do EduStrefy