Forum

Powrót warunek udziału w postępowaniu

M.

Maria .....

59

czy prawidłowy będzie warunek o następującym brzmieniu " wykonawca powinien wykazać się wykonaniem co najmniej 3 robót budowlanych, polegających na instalacji pomp ciepła z dolnym źródłem ciepła w postaci systemu odwiertów radialnych, złożonych z sond koaksjalnych w otworach wiertniczych ukośnych ", trochę mi nie pasuje, ale tak chcą merytoryczni, zadanie jest dofinansowywane z UE, można spodziewać się korekty
czy prawidłowy będzie warunek o następującym brzmieniu " wykonawca powinien wykazać się wykonaniem co najmniej 3 robót budowlanych, polegających na instalacji pomp ciepła z dolnym źródłem ciepła w postaci systemu odwiertów radialnych, złożonych z sond koaksjalnych w otworach wiertniczych ukośnych ", trochę mi nie pasuje, ale tak chcą merytoryczni, zadanie jest dofinansowywane z UE, można spodziewać się korekty
1
2018-04-11 15:50 0

J.

Jacek .....

Fachowiec 1578

Nie znam przedmiotu zamówienia, a od tego wszystko zależy:
1. Jaki jest przedmiot zamówienia
2. Czy nie jest to warunek nadmierny do przedmiotu zamówienia
3. Czy to nie ogranicza zasad uczciwej konkurencji
Nie znam przedmiotu zamówienia, a od tego wszystko zależy: 1. Jaki jest przedmiot zamówienia 2. Czy nie jest to warunek nadmierny do przedmiotu zamówienia 3. Czy to nie ogranicza zasad uczciwej konkurencji
1
2018-04-12 07:51 0
Chcesz zobaczyć kontynuację tej dyskusji? Przyjdź na szkolenie i uzyskaj dostęp do EduStrefy