Forum

Powrót Przetarg poniżej progów określonych w rozporządzeniu wydanym na podstawie art. 11 ust. 8 PZP

E.

Emilia .....

1

Witam,

Wysłałam zapytanie do zamawiającego odnośnie formularza produktowego. (Wyrobiłam się w czasie do którego można zadawać pytania) Zamawiający do tej pory nie odpowiedział. Otwarcie ofert nastąpi 23.04 . Zamawiający powinien odpowiedzieć na zadane pytanie na dwa dni przed terminem składania ofert. Jeżeli w dniu dzisiejszym pojawi się odpowiedź na moje pytania czy to nie będzie za późno i mogę wystąpić o przesunięcie terminu składania ofert ? Czy w przypadku tego przetargu poniżej progów, zamawiający nie ma obowiązku, żeby odpowiedzieć na moje pytania ?
Witam, Wysłałam zapytanie do zamawiającego odnośnie formularza produktowego. (Wyrobiłam się w czasie do którego można zadawać pytania) Zamawiający do tej pory nie odpowiedział. Otwarcie ofert nastąpi 23.04 . Zamawiający powinien odpowiedzieć na zadane pytanie na dwa dni przed terminem składania ofert. Jeżeli w dniu dzisiejszym pojawi się odpowiedź na moje pytania czy to nie będzie za późno i mogę wystąpić o przesunięcie terminu składania ofert ? Czy w przypadku tego przetargu poniżej progów, zamawiający nie ma obowiązku, żeby odpowiedzieć na moje pytania ?
1
2018-04-20 10:50 0

J.

Jacek .....

Fachowiec 1578

przetarg poniżej czy powyżej progów nie ma znaczenia dla obowiązku zamawiającego do udzielenia odpowiedzi wykonawacy, jeżeli pytanie o wyjaśnienie treści SIWZ wpłynęło w ustawowym terminie. Być może zamawiający udzieli dzisiaj odpowiedzi i w związku z tym przedłuży termin składania ofert.
przetarg poniżej czy powyżej progów nie ma znaczenia dla obowiązku zamawiającego do udzielenia odpowiedzi wykonawacy, jeżeli pytanie o wyjaśnienie treści SIWZ wpłynęło w ustawowym terminie. Być może zamawiający udzieli dzisiaj odpowiedzi i w związku z tym przedłuży termin składania ofert.
1
2018-04-20 10:58 0
Chcesz zobaczyć kontynuację tej dyskusji? Przyjdź na szkolenie i uzyskaj dostęp do EduStrefy