Forum

Powrót wezwanie na podstawie arty 26 ust 2

A.

Anna .....

0

Witam
Proszę o pomoc bo potrzebuje małego upewnienia się w swoim przekonaniu - mam nadzieję że niemylnym.
W celu potwierdzenia spełniania warunku na wezwanie w trybie art 26 ust . Zamawiający wzywa do przedstawienia info z banku potwierdzające posiadanie środków lub zdolność kredytową w okresie nie wcześniejszym niż 1 miesiąc przed terminem składania ofert.
Termin składani ofert - 10.05, wezwanie do uzupełnienia z 16.05 , przedstawione Zamawiającemu info z banku z dnia 17.05 - odpowiedz od zamawiającego że info z banku nie potwierdza zdolności na dzień składania ofert - w treści ma być napisane ze na dzień składania ofert tez miałam zdolność kredytową. Może być z dnia po składaniu ofert jednak w treści ma być ze wcześniej tez spełniałam. Czy to zgodne? Dla mnie kompletna bzdura ale może się mylę?
Witam Proszę o pomoc bo potrzebuje małego upewnienia się w swoim przekonaniu - mam nadzieję że niemylnym. W celu potwierdzenia spełniania warunku na wezwanie w trybie art 26 ust . Zamawiający wzywa do przedstawienia info z banku potwierdzające posiadanie środków lub zdolność kredytową w okresie nie wcześniejszym niż 1 miesiąc przed terminem składania ofert. Termin składani ofert - 10.05, wezwanie do uzupełnienia z 16.05 , przedstawione Zamawiającemu info z banku z dnia 17.05 - odpowiedz od zamawiającego że info z banku nie potwierdza zdolności na dzień składania ofert - w treści ma być napisane ze na dzień składania ofert tez miałam zdolność kredytową. Może być z dnia po składaniu ofert jednak w treści ma być ze wcześniej tez spełniałam. Czy to zgodne? Dla mnie kompletna bzdura ale może się mylę?
1
2018-05-18 13:25 0

J.

Jacek .....

Fachowiec 1578

Polecam wyrok KIO z 9 marca 2017r. (KIO 352/17)
Polecam wyrok KIO z 9 marca 2017r. (KIO 352/17)
1
2018-05-18 13:37 0
Chcesz zobaczyć kontynuację tej dyskusji? Przyjdź na szkolenie i uzyskaj dostęp do EduStrefy