Forum

Powrót dobrowolna przejrzystości ex ante

N.

Nina .....

26

Proszę o pomoc.
Ogłoszenie o dobrowolnej przejrzystości ex ante w TED, niestety źle zaznaczyłam rodzaj zmawiania zamiast usługi zrobiłam roboty. W związku z tym wysłałam sprostowanie ogłoszenia do Ted. dostałam odpowiedź że niedozwolona jest zmiana rodzaju zamówienia za pomocą modyfikacji. W tym wypadku należy unieważnić Ogłoszenie o dobrowolnej przejrzystości ex ante z błędnie wybranym rodzajem zamówienia i przesłać do publikacji nowe – wypełnione poprawnie.
Czy to oznacza że muszę unieważnić całe postępowanie. Czy mogę wysłać teraz nowe ogłoszenie o dobrowolnej przejrzystości a dalsze postępowania prowadzić bez zmian?
Proszę o pomoc. Ogłoszenie o dobrowolnej przejrzystości ex ante w TED, niestety źle zaznaczyłam rodzaj zmawiania zamiast usługi zrobiłam roboty. W związku z tym wysłałam sprostowanie ogłoszenia do Ted. dostałam odpowiedź że niedozwolona jest zmiana rodzaju zamówienia za pomocą modyfikacji. W tym wypadku należy unieważnić Ogłoszenie o dobrowolnej przejrzystości ex ante z błędnie wybranym rodzajem zamówienia i przesłać do publikacji nowe – wypełnione poprawnie. Czy to oznacza że muszę unieważnić całe postępowanie. Czy mogę wysłać teraz nowe ogłoszenie o dobrowolnej przejrzystości a dalsze postępowania prowadzić bez zmian?
1
2018-05-23 13:02 0

B.

Beata .....

Fachowiec 310

Nie miałam takiego przypadku, ale z treści odpowiedzi z TEDa wynikałoby, że jak unieważnić ogłoszenie to i całość. Nowe ogłoszenie to nowy dokument z numerem, datami - od których liczymy poszczególne terminy/przygotowujemy dokumenty.
Nie miałam takiego przypadku, ale z treści odpowiedzi z TEDa wynikałoby, że jak unieważnić ogłoszenie to i całość. Nowe ogłoszenie to nowy dokument z numerem, datami - od których liczymy poszczególne terminy/przygotowujemy dokumenty.
0
2018-05-24 12:31 0
Chcesz zobaczyć kontynuację tej dyskusji? Przyjdź na szkolenie i uzyskaj dostęp do EduStrefy