Forum

Powrót Przetarg nieograniczony powyżej progów unijnych - informacja z otwarcia ofert

A.

Adam .....

1

Dzień dobry,
Spadło na mnie rozstrzygnięcei przetargu nieograniczonego powyżej progów i mam w związku z tym pytania:

1. Czy informację z otwarcia ofert zamieszcza się, oprócz na stronie Zamawiającego, również w Dzienniku UE lub w jakimś innym miejscu? Jeśli tak to może się ktoś orientuje na jakim wzorze dokumentu?

2. Jak długi może być czas od podania informacji z otwarcia ofert do ogłoszenia informacji o wyborze najkorzystniejszej oferty. To ogłoszenie trzeba zapewne publikować już zarówno na stronie jak i w Dzienniku UE.

Być może któryś z Forumowiczów mógłby po kolei przybliżyć jak wygląda procedura (jakie dokumenty po kolei i gdzie powinny być zamieszczane) w przypadku postępowania powyżej progów unijnych... Byłbym bardzo zobowiązany za wszelką pomoc!

Pozdrawiam serdecznie!
Dzień dobry, Spadło na mnie rozstrzygnięcei przetargu nieograniczonego powyżej progów i mam w związku z tym pytania: 1. Czy informację z otwarcia ofert zamieszcza się, oprócz na stronie Zamawiającego, również w Dzienniku UE lub w jakimś innym miejscu? Jeśli tak to może się ktoś orientuje na jakim wzorze dokumentu? 2. Jak długi może być czas od podania informacji z otwarcia ofert do ogłoszenia informacji o wyborze najkorzystniejszej oferty. To ogłoszenie trzeba zapewne publikować już zarówno na stronie jak i w Dzienniku UE. Być może któryś z Forumowiczów mógłby po kolei przybliżyć jak wygląda procedura (jakie dokumenty po kolei i gdzie powinny być zamieszczane) w przypadku postępowania powyżej progów unijnych... Byłbym bardzo zobowiązany za wszelką pomoc! Pozdrawiam serdecznie!
0
2018-05-24 07:57 0

R.

Renata .....

24

1. nie
2. art 85.1 - w unijnym termin związania ofertą to 60 dni, można go przedłużac więc procedura może trwać i trwać, nie ma ograniczeń
1. nie 2. art 85.1 - w unijnym termin związania ofertą to 60 dni, można go przedłużac więc procedura może trwać i trwać, nie ma ograniczeń
0
2018-05-24 08:28 0
Chcesz zobaczyć kontynuację tej dyskusji? Przyjdź na szkolenie i uzyskaj dostęp do EduStrefy