Forum

Powrót JEDZ - selfcleaning

R.

Renata .....

24

Wykonawca w JEDZ w zakresie podlegania wykluczeniu ze względu na "rozwiązanie umowy przed czasem, odszkodowania lub inne porównywalne sankcje" zaznaczył TAK.
Oświadczył, że przedsięwzięto środki w celu wykazania samooczyszczenia a na prośbę o opisanie ich dopisał "złożony zostal pozew sądowy".
Czy ten opis ma mi wystarczyć? Wykonawca nie przekonał mnie, że zadośćuczynił i samooczyścił się.
Co teraz? wezwać do wyjaśnienia?
Wykonawca w JEDZ w zakresie podlegania wykluczeniu ze względu na "rozwiązanie umowy przed czasem, odszkodowania lub inne porównywalne sankcje" zaznaczył TAK. Oświadczył, że przedsięwzięto środki w celu wykazania samooczyszczenia a na prośbę o opisanie ich dopisał "złożony zostal pozew sądowy". Czy ten opis ma mi wystarczyć? Wykonawca nie przekonał mnie, że zadośćuczynił i samooczyścił się. Co teraz? wezwać do wyjaśnienia?
0
2018-05-29 13:49 0

B.

Beata .....

Fachowiec 310

Widzę, że Wykonawca ma poczucie humoru :)
Dopytałabym jak "złożony pozew sądowy" usprawniło/poprawiło działanie Wykonawcy i np. terminowo realizuje zamówienia (nie wiem czego dotyczył problem).
Widzę, że Wykonawca ma poczucie humoru :) Dopytałabym jak "złożony pozew sądowy" usprawniło/poprawiło działanie Wykonawcy i np. terminowo realizuje zamówienia (nie wiem czego dotyczył problem).
0
2018-05-30 08:25 0
Chcesz zobaczyć kontynuację tej dyskusji? Przyjdź na szkolenie i uzyskaj dostęp do EduStrefy