Forum

Powrót Elektronizacja zamówień publicznych- nagranie

AA

Administrator ApexNet

Szanowni Państwo,

szykujemy dla Państwa kolejny bonus dotyczący elektronizacji Pzp- nagranie z ekspertem Łukaszem Czabanem. W związku z tym mam do Państwa pytanie: czy chcieliby Państwo, żebyśmy poruszyli jakąś konkretną kwestię, zadali jakieś konkretne pytanie? Zapraszam do zadawania- wybierzemy najciekawsze i zadamy Panu Łukaszowi 🙂 Mogą być ogólne jak np. RODO, a elektronizacja Pzp, albo też bardziej szczegółowe.

Pozdrawiam,

Agata Szewczuk,

administrator portalu EduStrefa

Szanowni Państwo, szykujemy dla Państwa kolejny bonus dotyczący elektronizacji Pzp- nagranie z ekspertem Łukaszem Czabanem. W związku z tym mam do Państwa pytanie: czy chcieliby Państwo, żebyśmy poruszyli jakąś konkretną kwestię, zadali jakieś konkretne pytanie? Zapraszam do zadawania- wybierzemy najciekawsze i zadamy Panu Łukaszowi :) Mogą być ogólne jak np. RODO, a elektronizacja Pzp, albo też bardziej szczegółowe.   Pozdrawiam, Agata Szewczuk, administrator portalu EduStrefa
0
2018-06-06 13:02 3

J.

Jacek .....

Fachowiec 1578

Myślę że na pewno elektronizacja zamówień publicznych - jakie kroki musi podjąć zamawiający by móc zgodnie z obecnym stanem prawnym realizować postępowania zgodnie z ustawą PZP po 18.10.2018r. zwłaszcza w zakresie postępowań powyżej progów unijnych.
Myślę że na pewno elektronizacja zamówień publicznych - jakie kroki musi podjąć zamawiający by móc zgodnie z obecnym stanem prawnym realizować postępowania zgodnie z ustawą PZP po 18.10.2018r. zwłaszcza w zakresie postępowań powyżej progów unijnych.
0
2018-06-06 13:33 0
Chcesz zobaczyć kontynuację tej dyskusji? Przyjdź na szkolenie i uzyskaj dostęp do EduStrefy