Forum

Powrót Unieważnienie postępowania na etapie zadawania pytań

T.

Teresa .....

22

Wartość zamówienia przekracza równowartość kwoty określonej w przepisach wykonawczych wydanych na podstawie art. 11 ust. 8 ustawy PZP.
Merytoryczni wystąpili z wnioskiem o unieważnienie postępowanie ponieważ popełnili błędy między innymi chodzi o ocenę, punktację, kryteria i opis przedmiotu zamówienia. Jesteśmy na etapie zadawania pytań (jeszcze nie wpłynęły) Decyzja Prezesa jest na tak, po unieważnieniu postępowanie zostanie odpowiednio zmienione i ogłoszone ponownie. Jak mam unieważnić to postępowanie, nie znalazłam podstaw. Może ktoś miał podobną sytuację i przeszedł już tą drogę?
Wartość zamówienia przekracza równowartość kwoty określonej w przepisach wykonawczych wydanych na podstawie art. 11 ust. 8 ustawy PZP. Merytoryczni wystąpili z wnioskiem o unieważnienie postępowanie ponieważ popełnili błędy między innymi chodzi o ocenę, punktację, kryteria i opis przedmiotu zamówienia. Jesteśmy na etapie zadawania pytań (jeszcze nie wpłynęły) Decyzja Prezesa jest na tak, po unieważnieniu postępowanie zostanie odpowiednio zmienione i ogłoszone ponownie. Jak mam unieważnić to postępowanie, nie znalazłam podstaw. Może ktoś miał podobną sytuację i przeszedł już tą drogę?
0
2018-06-19 09:00 0

M.

Małgorzata .....

19

może na podstawie art. 93 ust 1 pkt 7?
może na podstawie art. 93 ust 1 pkt 7?
0
2018-06-19 09:11 0
Chcesz zobaczyć kontynuację tej dyskusji? Przyjdź na szkolenie i uzyskaj dostęp do EduStrefy