Forum

Powrót USŁUGI SPRZĄTANIA I ODSNIEŻANIA - kryterium CENA 100%??

M.

Małgorzata .....

5

Chciałabym poznać opinię na stosowanie przy usługach sprzątania i odśnieżania terenów kryterium o wadze 100%?
Są to proste, powszechnie dostępne usługi i szukanie "na siłę" innego kryterium mało mnie przekonuje. Widziałam kryteria dot. jakości środków czystości, ale czy naprawdę nie lepiej określić wymogi co do nich w OPZ niż punktować to w kryterium? Jakie są wasze doświadczenia? również te z kontroli podobnych postępowań?
Chciałabym poznać opinię na stosowanie przy usługach sprzątania i odśnieżania terenów kryterium o wadze 100%? Są to proste, powszechnie dostępne usługi i szukanie "na siłę" innego kryterium mało mnie przekonuje. Widziałam kryteria dot. jakości środków czystości, ale czy naprawdę nie lepiej określić wymogi co do nich w OPZ niż punktować to w kryterium? Jakie są wasze doświadczenia? również te z kontroli podobnych postępowań?
0
2018-08-01 08:49 0

E.

Ewa .....

Fachowiec 512

Może warto rozważyc uwzględnienie w krytriach aspekty społeczne - udział w realizacji zamówienia określonego % osób marginalizowanych
Może warto rozważyc uwzględnienie w krytriach aspekty społeczne - udział w realizacji zamówienia określonego % osób marginalizowanych
0
2018-08-01 09:51 0
Chcesz zobaczyć kontynuację tej dyskusji? Przyjdź na szkolenie i uzyskaj dostęp do EduStrefy