Forum

Powrót Modyfikacja SIWZ - art. 38 ust. 4 Pzp

M.

Malwina .....

10

Proszę o pomoc, problem dot. przetargu nieograniczonego krajowego, przez przypadek usnęłam zapisy dot. wadium z art. 45 ust. 6 pkt 4) i 5) - bez tych zapisów SIWZ zostało opublikowane. Zauważyłam to dopiero teraz a otwarcie ofert jest w piątek.
Zatem, czy jeżeli opublikuję dzisiaj w BZP ogłoszenie o zmianie ogłoszenia oraz opublikuję na stronie modyfikacje SIWZ na podstawie art. 38 ust. 4 Pzp wszystko będzie dobrze? Czy należy to inaczej zmienić?
Proszę o pomoc, problem dot. przetargu nieograniczonego krajowego, przez przypadek usnęłam zapisy dot. wadium z art. 45 ust. 6 pkt 4) i 5) - bez tych zapisów SIWZ zostało opublikowane. Zauważyłam to dopiero teraz a otwarcie ofert jest w piątek. Zatem, czy jeżeli opublikuję dzisiaj w BZP ogłoszenie o zmianie ogłoszenia oraz opublikuję na stronie modyfikacje SIWZ na podstawie art. 38 ust. 4 Pzp wszystko będzie dobrze? Czy należy to inaczej zmienić?
0
2018-08-13 14:19 0

B.

Beata .....

Fachowiec 310

Tak, wprowadzić odpowiednio zmiany (+ publikacja zmiany ogłoszenia), dokumenty zamieścić na BIP.
Tak, wprowadzić odpowiednio zmiany (+ publikacja zmiany ogłoszenia), dokumenty zamieścić na BIP.
0
2018-08-13 14:33 0
Chcesz zobaczyć kontynuację tej dyskusji? Przyjdź na szkolenie i uzyskaj dostęp do EduStrefy