Forum

Powrót Jak wycenić i opisać usługę, której standardowo wartość określa się po jej wykonaniu ?

KC

Katarzyna Cherubin

0

Witam,
muszę wycenić i sporządzić kwestionariusz do dokumentów przetargowych i mam problem... jak mam wycenić usługę, którą w standardzie wycenia się po jej wykonaniu? Czy zastosować jakiś inny tryb niż przetarg nieograniczony? Pozdrawiam.
Witam, muszę wycenić i sporządzić kwestionariusz do dokumentów przetargowych i mam problem... jak mam wycenić usługę, którą w standardzie wycenia się po jej wykonaniu? Czy zastosować jakiś inny tryb niż przetarg nieograniczony? Pozdrawiam.
0
2018-08-31 08:31 0

E.

Ewa .....

Fachowiec 512

Inny tryb nic nie zmienia - przed wszczęciem każdego postępowania niezależnie od trybu należy ustalic wartość zamówienia. Trudno cos doradzic nie znając szczegółów i cech postepowania. Może jest mozliwe oparcie wyliczen wartości na podstawie wcześniej realizowanych zamówien o podobnym charakterze?
Inny tryb nic nie zmienia - przed wszczęciem każdego postępowania niezależnie od trybu należy ustalic wartość zamówienia. Trudno cos doradzic nie znając szczegółów i cech postepowania. Może jest mozliwe oparcie wyliczen wartości na podstawie wcześniej realizowanych zamówien o podobnym charakterze?
0
2018-08-31 08:48 0
Chcesz zobaczyć kontynuację tej dyskusji? Przyjdź na szkolenie i uzyskaj dostęp do EduStrefy