Forum

Powrót zdolność techniczna lub zawodowa w JEDZ, a wykaz usług

M.

Małgorzata .....

0

witam,
w JEDZ wpisałam usługi dot. spełnienia warunku udziału w postępowaniu, przyszło mi teraz wezwanie do uzupełnienia dokumentów w tym m.in. wykaz usług plus referencje - czy mogę dać inne usługi potwierdzające spełnienie warunku udziału niż te co wskazałam w JEDZ, czy też wykaz usług musi sie zgadzać z tymi co wskazałam w JEDZ?
witam, w JEDZ wpisałam usługi dot. spełnienia warunku udziału w postępowaniu, przyszło mi teraz wezwanie do uzupełnienia dokumentów w tym m.in. wykaz usług plus referencje - czy mogę dać inne usługi potwierdzające spełnienie warunku udziału niż te co wskazałam w JEDZ, czy też wykaz usług musi sie zgadzać z tymi co wskazałam w JEDZ?
0
2018-08-31 12:40 0

J.

Jacek .....

Fachowiec 1578

Wykaz usług wraz z referencjami może być inny niż w jedzu, ale chodzi o to by wykazane usługi spełniały warunki postawione przez zamawiającego w postępowaniu.
Wykaz usług wraz z referencjami może być inny niż w jedzu, ale chodzi o to by wykazane usługi spełniały warunki postawione przez zamawiającego w postępowaniu.
0
2018-08-31 12:58 0
Chcesz zobaczyć kontynuację tej dyskusji? Przyjdź na szkolenie i uzyskaj dostęp do EduStrefy