Forum

Powrót Przesunięcie pełnej elektronizacji zamówień publicznych

J.

Joanna .....

0

Witam,
maja firma ogłasza przetargi i bierze udział tylko w takich poniżej progów unijnych. Szefowa wymaga ode mnie znalezienia platformy oraz załatwienia podpisu elektronicznego. Rozumiem, że w związku z zmianą ustawy, która ma wejść w życie 17 października mogę sobie odpuścić elektronizację i do 2020 roku ogłaszać przetargi "w starym stylu" tj. pisemnie?
Witam, maja firma ogłasza przetargi i bierze udział tylko w takich poniżej progów unijnych. Szefowa wymaga ode mnie znalezienia platformy oraz załatwienia podpisu elektronicznego. Rozumiem, że w związku z zmianą ustawy, która ma wejść w życie 17 października mogę sobie odpuścić elektronizację i do 2020 roku ogłaszać przetargi "w starym stylu" tj. pisemnie?
0
2018-09-03 10:14 0

J.

Jacek .....

Fachowiec 1578

Jeżeli ogłaszacie państwo przetargi tylko poniżej progów unijnych to nie ma potrzeby zakupu platformy, a pełna elektronizacja w tym zakresie będzie obowiązywać od 1 stycznia 2020r.
Jeżeli ogłaszacie państwo przetargi tylko poniżej progów unijnych to nie ma potrzeby zakupu platformy, a pełna elektronizacja w tym zakresie będzie obowiązywać od 1 stycznia 2020r.
0
2018-09-03 10:16 1
Chcesz zobaczyć kontynuację tej dyskusji? Przyjdź na szkolenie i uzyskaj dostęp do EduStrefy